Meghlo logo

Meghlo is geboren uit een diepe liefde voor percussie en het verlangen om deze passie met anderen te delen. We zijn een team van ambachtslieden en muziekliefhebbers, gevestigd in de prachtige Achterhoek, Nederland. Onze missie is eenvoudig: het creëren van op maat gemaakt slagwerk dat niet alleen klinkt als een droom, maar er ook uitziet als een kunstwerk. Met jarenlange ervaring en een grenzeloze toewijding aan vakmanschap, staan we achter elk instrument dat onze werkplaats verlaat. Bij Meghlo omarmen we het ritme en streven we ernaar om jouw muzikale visie tot leven te brengen.

Configureer nu je eigen Drum!

Meghlo Drums

Megchlo, gespecialiseerd in het maken van volledig op maat gemaakt slagwerk.

Bij Meghlo Drums staan we voor vakmanschap en maatwerk. Wij begrijpen dat elke vereniging uniek is en zijn eigen geluid en stijl verdient. Onze missie is om slagwerkinstrumenten te creëren die niet alleen uitblinken in klank, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Bij ons krijg je meer dan alleen een drum; je krijgt een handgemaakt product dat jouw muziek naar nieuwe hoogten tilt. Welkom bij Meghlo Drums, waar we met passie en toewijding jouw slagwerkdromen werkelijkheid maken.

Lees meer
Drum configurator

Creëer jouw unieke Drum

Ontdek De Meghlo Configurator! Bij Meghlo Drums geloven we dat elke drummer en vereniging zijn eigen unieke geluid verdient.

Daarom hebben we een speciale configurator ontwikkeld waarmee je jouw drum volledig op maat kunt maken. Met de Meghlo Configurator kun je de ketels, hardware en afwerking kiezen die perfect passen bij jouw speelstijl en persoonlijkheid. Of je nu een krachtige marching snare nodig hebt of een diepe bassdrum voor jouw ensemble, onze configurator maakt het mogelijk. Ontdek nu de vrijheid om jouw ultieme drum te creëren, precies zoals jij het wilt.

Configureer nu jouw drum

Verbluffende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, verbluffende afwerking! Bij Meghlo Drums gaan kwaliteit en esthetiek hand in hand. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en combineren vakmanschap met aandacht voor detail.

Elke drum die onze werkplaats verlaat, wordt zorgvuldig gecontroleerd om aan de hoogste normen te voldoen. Van traditionele lak tot moderne poedercoating en chrome, onze afwerkingsopties zijn veelzijdig en van topklasse. Wanneer je een Meghlo Drum bespeelt, voel je niet alleen de uitmuntende klank, maar ook de prachtige uitstraling die jouw performance naar een hoger niveau tilt.

Contact
Kwaliteit drums

Lokaal gemaakt

Bij Meghlo Drums zijn we niet alleen trots op onze drums, maar ook op onze lokale wortels.

Gevestigd in de prachtige Achterhoek, werken we samen met lokale bedrijven om hoogwaardige onderdelen te verkrijgen. Onze drums worden lokaal vervaardigd door toegewijde ambachtslieden die de passie voor slagwerk delen. Door te kiezen voor een Meghlo Drum, draag je bij aan het ondersteunen van de gemeenschap en krijg je een instrument dat met liefde en aandacht is gemaakt. Ontdek de trots van de Achterhoek en ervaar de kwaliteit van Meghlo Drums.

Configureer nu jouw drum

Ontdek de Meghlo Drums configurator

Bij Meghlo Drums geloven we dat elke drummer zijn eigen unieke geluid verdient. Daarom hebben we een speciale configurator ontwikkeld waarmee je jouw drum volledig op maat kunt maken.

Meghlo Snaredrum

Configureer nu jouw Meghlo
Snaredrum en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu
Meghlo paradedrum

Configureer nu jouw Meghlo
Paradedrum en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu
Meghlo Bassdrum

Configureer nu jouw Meghlo
Bassdrums en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu

Vragen over onze op maat gemaakte drums? Aarzel niet langer en neem contact met ons op!