Meghlo logo

Meghlo is geboren uit een diepe liefde voor percussie en het verlangen om deze passie met anderen te delen. We zijn een team van ambachtslieden en muziekliefhebbers, gevestigd in de prachtige Achterhoek, Nederland. Onze missie is eenvoudig: het creëren van op maat gemaakt slagwerk dat niet alleen klinkt als een droom, maar er ook uitziet als een kunstwerk. Met jarenlange ervaring en een grenzeloze toewijding aan vakmanschap, staan we achter elk instrument dat onze werkplaats verlaat. Bij Meghlo omarmen we het ritme en streven we ernaar om jouw muzikale visie tot leven te brengen.

Configureer nu je eigen Drum!

Meghlo Paradedrum

Megchlo, gespecialiseerd in het maken van volledig op maat gemaakt slagwerk.

De Meghlo Paradedrum is perfect voor de gepassioneerde drummer die op zoek is naar kracht en veelzijdigheid. Met een uitgebalanceerde klank en een robuuste constructie is deze snaredrum ideaal voor zowel marching bands als ensembles. Laat je energie de vrije loop terwijl je de diepe bastonen en scherpe accenten uit deze Paradedrum haalt. Configureer nu jouw Meghlo Paradedrum en ontdek de kracht van jouw eigen geluid.

Lees meer
Meghlo Paradedrum

Meghlo Paradedrum – compact, robuust en van uitstekende kwaliteit!

Met een uitgebalanceerde klank en een robuuste constructie is deze drum ideaal voor zowel marching bands als ensembles.

Perfectie in Percussie

Bij Meghlo Paradedrums belichamen we de essentie van percussie met onze uitzonderlijke Paradedrum. Onze drums zijn doordrenkt met innovatie en vakmanschap, wat resulteert in een instrument dat de standaard verlegt.

Je kunt kiezen uit een breed scala aan poedercoating afwerkingen om je snaredrum visueel aantrekkelijk te maken, passend bij jouw stijl.

Bij Meghlo Paradedrums kun je jouw Paradedrum volledig op maat maken, van de ketels tot de hardware en afwerking, om jouw unieke geluid en persoonlijkheid tot uiting te brengen. Dit alles komt samen in een uniek percussie-instrument dat jouw muziek naar nieuwe hoogten tilt. Kies voor een Meghlo Paradedrum en ervaar de perfectie in percussie.

Meer weten?
parade drum configurator

Je paradedrum is in elke kleur verkrijgbaar!

Vakmanschap en maatwerk

Meghlo Drums, waar we met passie en toewijding jouw slagwerkdromen werkelijkheid maken.

Compleet op maat

Maak de Paradedrum compleet naar wens in onze Drum Configurator. Kies voor je verenigingskleuren of je eigen persoonlijkheid. Niks is te gek.

Kwaliteit & afwerking

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en combineren vakmanschap met aandacht voor detail.

Lokaal gemaakt

Bij Meghlo Drums zijn we ook trots op onze lokale wortels. Gevestigd in de prachtige Achterhoek, werken we samen met lokale bedrijven om hoogwaardige onderdelen te verkrijgen.

Creëer jouw unieke Paradedrum!

Ontdek De Meghlo Configurator! Bij Meghlo Drums geloven we dat elke drummer en vereniging zijn eigen unieke geluid verdient.

Configureer jouw snaredrum
Lichtgewicht Berken Hout

Onze Paradedrums worden geconstrueerd met berkenhouten ketels die ultralicht en responsief zijn, waardoor je een meeslepende klankervaring hebt.

Hoogwaardig Aluminium

We gebruiken High Grade AW-6082 aluminium, een sterke legering die licht van gewicht is, corrosiebestendig en perfect geschikt voor nabewerking met poedercoating.

Duurzaam RVS

Waar mogelijk maken we gebruik van roestvrij staal (RVS) en RVS montagemiddelen voor duurzaamheid op de lange termijn.

Topkwaliteit Drumvellen

Kies uit een scala aan drumvellen, waaronder Remo Weatherking Ambassador, Remo White Max, Remo Blackmax, Evans UV1 en Evans UV2, om de perfecte klank te creëren.

Veelzijdige Snarenopties

Personaliseer je geluid met een scala aan snaren, zoals spiraalsnaren, Pure Sound-snaren met 16, 20 of zelfs 24 strands, en Pearl-symphonic of Pearl-philharmonic snaren.

Lokale Productie

Alles, van het ontwerpen tot het monteren, wordt gedaan in de prachtige Achterhoek in Nederland, waardoor je een lokaal Hollands product ondersteunt.

Exceptionele Laskwaliteit

Onze drums zijn vakkundig gelast, wat resulteert in een sterke en duurzame constructie die jarenlang meegaat.

Gepersonaliseerde Configuratie

Bij Meghlo kun je jouw snaredrum volledig op maat maken, van de ketels tot de hardware en afwerking, om jouw unieke geluid te realiseren.