Meghlo logo

Meghlo is geboren uit een diepe liefde voor percussie en het verlangen om deze passie met anderen te delen. We zijn een team van ambachtslieden en muziekliefhebbers, gevestigd in de prachtige Achterhoek, Nederland. Onze missie is eenvoudig: het creëren van op maat gemaakt slagwerk dat niet alleen klinkt als een droom, maar er ook uitziet als een kunstwerk. Met jarenlange ervaring en een grenzeloze toewijding aan vakmanschap, staan we achter elk instrument dat onze werkplaats verlaat. Bij Meghlo omarmen we het ritme en streven we ernaar om jouw muzikale visie tot leven te brengen.

Configureer nu je eigen Drum!

DRUMS OP MAAT

Creëer Jouw Unieke Ritme met Meghlo Drums

Ben je op zoek naar de ultieme drumervaring? Wil je weten wat een goede drum precies inhoudt? Of overweeg je een op maat gemaakte drum te kopen voor je marching band? Ontdek hier alles wat je moet weten en waarom Meghlo Drums de juiste keuze is voor jouw ritme.

Lees meer
Drums kopen
goede drum kopen

Wat is een goede drum?

Een goede drum is meer dan alleen een muziekinstrument.

Een goede drum is meer dan een muziekinstrument; het is een verlengstuk van jouw passie voor muziek. Het is een instrument dat jouw unieke geluid draagt en jouw muzikale verhaal vertelt. Of je nu een snaredrum, bassdrum, parade drum, of een instrument voor je marching band of ensemble zoekt, een goede drum biedt de perfecte balans tussen klank, duurzaamheid en persoonlijkheid.

Neem contact op

Hoe duur is een drum op maat?

Uitstekende kwaliteit, verbluffende afwerking! Bij Meghlo Drums gaan kwaliteit en esthetiek hand in hand. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en combineren vakmanschap met aandacht voor detail.

De kosten van een op maat gemaakte drum variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type drum, gebruikte materialen en specifieke vereisten. Bij Meghlo begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze op maat gemaakte drums zijn betaalbaar, zonder concessies te doen aan vakmanschap en klank. We bieden flexibele opties, zodat je jouw droomdrum binnen je budget kunt realiseren.

Contact
Drum kopen
Drums kopen

Waarom Drums op maat maken bij Meghlo?

Bij Meghlo Drums zijn we niet alleen trots op onze drums, maar ook op onze lokale wortels.

Bij Meghlo Drums geloven we in maatwerk en vakmanschap. Hier zijn enkele redenen waarom je bij ons moet kopen:

  • Op Maat Gemaakt: Onze drums worden volledig op maat gemaakt volgens jouw specificaties, van de ketels tot de afwerking. Jij hebt de controle over elk detail.
  • Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen de beste materialen, zoals berkenhouten ketels en hoogwaardig aluminium, voor duurzaamheid en uitstekende klank.
  • Lokale Productie: Alles wordt lokaal vervaardigd in de Achterhoek, Nederland, door toegewijde ambachtslieden die dezelfde passie voor slagwerk delen.
  • Diverse Opties: Of je nu een drummer, percussionist of lid van een marching band bent, we hebben een breed scala aan opties om aan jouw behoeften te voldoen.
Onze configurator

Drums op maat kopen voor marching band

Uitstekende kwaliteit, verbluffende afwerking! Bij Meghlo Drums gaan kwaliteit en esthetiek hand in hand. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en combineren vakmanschap met aandacht voor detail.

Als je overweegt een drum te kopen voor je marching band, ben je bij Meghlo aan het juiste adres. We begrijpen de unieke eisen van marsmuziek en bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw ensemble te voorzien van het perfecte geluid en de juiste uitstraling.

Kortom, bij Meghlo Drums gaat het niet alleen om drums op maat, maar om jouw muzikale visie werkelijkheid te maken. Ontdek ons assortiment, configureer jouw ideale drum, en laat jouw ritme de wereld veroveren. Drummen was nog nooit zo persoonlijk en meeslepend. Welkom bij Meghlo Drums, waar jouw ritme tot leven komt.

Contact
Drums kopen voor je vereniging

Ontdek de Meghlo Drums configurator

Bij Meghlo Drums geloven we dat elke drummer zijn eigen unieke geluid verdient. Daarom hebben we een speciale configurator ontwikkeld waarmee je jouw drum volledig op maat kunt maken.

Drum L

Configureer nu jouw Drum L en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu
Drum XL

Configureer nu jouw Drum XL en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu
Drum XXL

Configureer nu jouw Drum XXL en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu

Vragen over onze op maat gemaakte drums? Aarzel niet langer en neem contact met ons op!