Meghlo logo

Meghlo is geboren uit een diepe liefde voor percussie en het verlangen om deze passie met anderen te delen. We zijn een team van ambachtslieden en muziekliefhebbers, gevestigd in de prachtige Achterhoek, Nederland. Onze missie is eenvoudig: het creëren van op maat gemaakt slagwerk dat niet alleen klinkt als een droom, maar er ook uitziet als een kunstwerk. Met jarenlange ervaring en een grenzeloze toewijding aan vakmanschap, staan we achter elk instrument dat onze werkplaats verlaat. Bij Meghlo omarmen we het ritme en streven we ernaar om jouw muzikale visie tot leven te brengen.

Configureer nu je eigen Drum!

Drums Kopen?

Drums Kopen: Vind de Perfecte Drum bij Meghlo Drums

Ben je op zoek naar de perfecte drum? Wil je weten waarom je juist bij Meghlo Drums moet zijn? Of ben je verantwoordelijk voor het kopen van drums voor je vereniging? Lees verder om al je vragen te beantwoorden en ontdek waarom Meghlo Drums de ultieme keuze is voor drumliefhebbers.

Lees meer
Drums kopen
goede drum kopen

Wat is een goede drum?

Een goede drum is meer dan alleen een muziekinstrument.

Het is een verlengstuk van jouw passie voor muziek. Of je nu een snaredrum, bassdrum, parade drum, of een instrument voor je marching band of ensemble zoekt, een goede drum biedt de perfecte balans tussen klank, duurzaamheid en persoonlijkheid. Het is een instrument dat jouw muzikale verhaal vertelt en jouw unieke geluid naar voren brengt.

Neem contact op

Hoe duur zijn goede drums?

Uitstekende kwaliteit, verbluffende afwerking! Bij Meghlo Drums gaan kwaliteit en esthetiek hand in hand. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en combineren vakmanschap met aandacht voor detail.

De prijs van goede drums kan sterk variëren, afhankelijk van het type drum, de materialen en de afwerking. Bij Meghlo Drums begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze drums zijn betaalbaar, zonder concessies te doen aan vakmanschap en klank. We bieden een breed scala aan opties, zodat je de drum kunt vinden die binnen je budget past, zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Contact
Drum kopen
Drums kopen

Waarom Drums kopen bij Meghlo?

Bij Meghlo Drums zijn we niet alleen trots op onze drums, maar ook op onze lokale wortels.

Bij Meghlo Drums geloven we in de kunst van percussie en streven we naar perfectie in elk instrument dat we maken. Hier zijn enkele redenen waarom je bij ons moet kopen:

  • Op Maat Gemaakt: Onze drums zijn op maat gemaakt, zodat je jouw unieke geluid kunt creëren. Van snaredrums tot bassdrums, onze configurator stelt je in staat om elk detail aan te passen, van de ketels tot de afwerking.
  • Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen de beste materialen, waaronder berkenhouten ketels en hoogwaardig aluminium, voor duurzaamheid en uitmuntende klank.
  • Lokale Productie: Alles wordt lokaal vervaardigd in de Achterhoek, Nederland, door toegewijde ambachtslieden die dezelfde passie voor slagwerk delen.
  • Diverse Opties: Of je nu een drum zoekt voor persoonlijk gebruik, een parade, of een marching band, we hebben een breed scala aan opties om aan jouw behoeften te voldoen.
Onze configurator

Drums kopen voor je vereniging.

Uitstekende kwaliteit, verbluffende afwerking! Bij Meghlo Drums gaan kwaliteit en esthetiek hand in hand. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en combineren vakmanschap met aandacht voor detail.

Als je verantwoordelijk bent voor het kopen van drums voor je vereniging, ben je bij Meghlo aan het juiste adres. We begrijpen dat elke vereniging uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om jouw ensemble te voorzien van het perfecte geluid en de juiste uitstraling.

Kortom, bij Meghlo Drums gaat het niet alleen om drums kopen, maar om jouw muzikale dromen tot leven brengen. Ontdek ons assortiment, configureer jouw ideale drum, en laat je passie voor percussie de vrije loop. Drummen was nog nooit zo persoonlijk en meeslepend.

Contact
Drums kopen voor je vereniging

Ontdek de Meghlo Drums configurator

Bij Meghlo Drums geloven we dat elke drummer zijn eigen unieke geluid verdient. Daarom hebben we een speciale configurator ontwikkeld waarmee je jouw drum volledig op maat kunt maken.

Drum L

Configureer nu jouw Drum L en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu
Drum XL

Configureer nu jouw Drum XL en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu
Drum XXL

Configureer nu jouw Drum XXL en ontdek de kracht van jouw eigen Drum.

Configureer nu

Vragen over onze op maat gemaakte drums? Aarzel niet langer en neem contact met ons op!